İğnesiz Mezoterapi olarak bilinen Frozen Face yöntemi, soğuk başlığı ve serumları sayesinde konforlu bir işlem sunmaktadır. Dondurucu etkisi ile özellikle ince kırışıklıklarda ve nemsizlikten, kuruluktan şikayet eden ciltlerde oldukça etkili olmaktadır. Mezoterapi yöntemi olması cilt bakımından ayrılan özelliğidir. Özellikle iğneden korkan ve iğneli işlemlerden kaçınan kişiler kişin uygun bir cihazdır. İçeriğinde bulunan Elektromanyetik yöntemi ile cilt altındaki kaslar da harekete geçirilerek, cildi sıkılaştırmak ve gençleştirmek için kullanılmaktadır.
Cildin daha sıkı, dolgun ve canlı hale gelmesine yardımcı olurken cilt yüzeyindeki kırışıklıkların azalmasında da etkisi büyüktür. Uygulanacak olan serumlar kişinin cildinin ihtiyacına göre belirlenmektedir. Serumların içerisind mineraller, aminoasitler, vitaminler ve enzimler bulunmaktadır. Her cildin ihtiyacı farklıdır.
Peki bu Frozen Face Kimlere uygulanmaz?
Hamile olan kişilere uygulanmaz. Uygulanacak olan bölgede açık yara var ise uygulama gerçekleştirilmez. Botoks ve dolgusu olan kişilerde yaptırdıktan 15-20 gün sonra uygulanması önerilmektedir.
Kaç Seans Önerilir?
Haftada bir olacak şekilde toplamda dört seans önerilmektedir.
Etkileri Nelerdir ?
Hücre yenilenmesini hızlandırıp kolajen sentezini arttırmaktadır. Frozen Face aynı zamanda lifting ve botoks etkisi yaratmaktadır. Çene hattında toparlanma, nazolabial oluklarda açılma ve kaz ayağı çizgilerinde yumuşama gözlenmektedir. Sarkık olan bölgelerde toparlanma ve ciltte sıkılaşma sağlanmaktadır.
Flowbite is an open-source library of interactive components built on top of Tailwind CSS including buttons, dropdowns, modals, navbars, and more.
Check out this guide to learn how to get started and start developing websites even faster with components on top of Tailwind CSS.
Flowbite is first conceptualized and designed using the Figma software so everything you see in the library has a design equivalent in our Figma file.
Check out the Figma design system based on the utility classes from Tailwind CSS and components from Flowbite.
The main difference is that the core components from Flowbite are open source under the MIT license, whereas Tailwind UI is a paid product. Another difference is that Flowbite relies on smaller and standalone components, whereas Tailwind UI offers sections of pages.
However, we actually recommend using both Flowbite, Flowbite Pro, and even Tailwind UI as there is no technical reason stopping you from using the best of two worlds.
Learn more about these technologies:
Görüşler